•   Op maat, binnen 14 dagen bezorgd
  •   Eenvouding afrekenen via iDEAL
  •   Compleet overzicht van onze producten

Over ons

OVER ONS

“ Houtwaren.nl is onderdeel van BS Hout in vorm en woodshape.nl en heeft ruim 40 jaar ervaring met het vervaardigen van houten maatwerk en houtdraaiwerk t.b.v. tafelbladen, horecameubilair en woonmeubelen en kantoormeubelen. ”

Vanwege de grote variatie aan meubelonderdelen en traponderdelen, heeft houtwaren de halffabrikaten op voorraad waardoor de producten met 14 dagen geleverd kunnen worden. Er is dus geen voorraad aanwezig. Voor het bestelgemak is hiervoor de webshop opgezet waar u uw meubelonderdelen en traponderdelen online kunt bestellen wanneer het U uitkomt.

Houtwaren.nl maakt tevens gebruik van staffelkortingen. U krijgt op alle producten staffelkortingen als u orders opneemt van meer dan 4, 20, 52 of 120 producten. Het is raadzaam om eerst de folders in te zien voor u iets besteld via onze webwinkel. U kunt dan precies zien bij welke producten u staffelkortingen krijgt en hoeveel de verkoopprijs exclusief BTW is na aftrekking van deze korting.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen