•   Op maat, binnen 14 dagen bezorgd
  •   Eenvouding afrekenen via iDEAL
  •   Compleet overzicht van onze producten

Betaalmogelijkheden

Via iDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bestelling buiten Nederland

Voor bestellingen vanuit België dient u voor de betaalmethode  te kiezen. U krijgt dan van ons een orderbevestiging pro-forma op per mail toegestuurd. Daar staat de gehele bestelling en het verschuldigde bedrag in vermeld. Na binnenkomst van de betaling o.v.v. het order nr. zullen de goederen worden geproduceerd. U dient er wel rekening mee te houden als er geen BTW nr. is opgegeven, het BTW tarief van 21% wel in rekening wordt gebracht.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen